Posts

Showing posts from February, 2013

kawan

susahnye nk cari kawan yg baek kan....
kes aku ni laen hal plak
ad la sorang minah nie mcm dengki jerk ngn aku
geram plak aku ngn bdk nie
kalau orang kelntan memang mkn penampar dah bdk nie
huhuu.....sabar asrien nur 
kesabaran...yea perkataan tuelah yg sentiase aku pegang
kat mne2 aku pergi mesti ad la yg xpuas hati ngn aku
aku punye life sukati aku la
yg ko sbuk pe hal minah
tension siot....
ad jerk yg xkena dmta ko ea
kau ingt ko tue baek sngt la ea
mse susah cari aku la ea
mse senang ketawakan aku
kawan ke mcm nie minah
kau ingt aku diam bererti aku xsakit aty
aku sakit aty sngt
hanye tuhan ye yg thu
n dari dulu lagi aku xsuke nk heboh2 
lantak la kau nk cakap ape sal aku
aku on9 fb 24jam ke ape ker
itu hak aku
kau sbuk pe hal
kau bknnye nk bagi nasihat pon
tu bkn nasihat minah tu makian
cacian..kau ingt aku xde perasaan ke hah
kau ingt dri tu baek sngt ke hah
dah layak ke kau msuk syurga allah
n paling aku xsuke tentang dri kau nie
kau suke cakap pdn muke kat aku
xpe minah
aku akan diam....diam dlu asrien nur
jg…

teman tapi mesra

best sngt bile cakap ngn sidie
rse hepy bile die buat aku tersenyum
pndai melawak
baby face...cute la hang nie
gelaran kau nie 'awan nano'
disaat aku terjatuh n sedih 
kau sentiase ad untukku
kau sentiase ad menemaniku
tq awan nano
sayang ke cinta sebnarnye nie
ape perasaan aku terhadap drimu nie
aku pon pening fkirkan semua nie
walaupon aku xtrme drimu sebgai teman hdup
nmun kau masih setia menanti dan menunggu
kau sabar dengan kerenahku
rse tenang n hepy sngt
tq awan nano
aku bersyukur sngt bile kau ad
kau ad bile ku perlukan seseorg
dan kau setia ad untukku
teman yg setia....sayang n cinta pdaku
tq awan nano..... :p

tiada cinta

cinta ....
hang pi maen2 jauh2 ea..
aku nk study sem2 nie
result aku truk bukn sbub fb tapi sbub bnde nie ar
tension weyy
sebab ko lah aku jd gni
azam aku sem2 xnak terikat ngn sape2 daa
awak awak awak dan awak pi maen jauh2 ea
2013...aku harap ad sinar kebahagiaan.... :)