dah jumpa ke Raden Amzar??

Assalamualaikum sahabat, erin trime satu mesej dari followers "dah jumpa ke Raden Amzar yg kau cari sebelum ni". Hmm masih mencari, actually dah penat tapi pencarian harus diteruskan kann.. Takkn nak mngalah, kau ada impian, kau ada jalan dan ada peluang knp tak gunakan dengan baik. Nak tahu siapa Raden Amzar?? bacalah entry yg lama lama..hehee .. tak kisahlahh org tuh sama mcm Raden Amzar atau tak yg pasti dia mencintaiku dan boleh jaga erin sebaiknya...

masalahnya ada ker?? kalau takde apa kata kita wujudkan watak itu seperti watak novel, yealhh kisah kekasih ni pon nk wujudkn dalam bentuk dunia nyata bukan berkisar dalam dunia novel sahaja. Jadi, watak Raden Amzar perlu wujud. Oh ya, En Mohd Nurhakimi, die okaylahh tapi laki orang babe. Mcam mna laa, susah dan seksanya erin nk hadap semua ni, netizen mesti salahkn erin kan, tapi erin tak mintak semua ni, erin jua berhak untuk bahagia. Salahkah mencintai suami orang ni?? Erin buntu sbenarnya tapi erin kuatkan hati, sampai bila erin nk mengalah..

Sebelum ni, erin banyak mengalah, knapa erin tak perjuangkn cinta erin, kenapa perlu mengalah andainya itu akan menjadi hak milik erin. Hati kecil berbisik (" erin, itu suami orang, knapa nk cari msalah, emangnya tiada laki bujang dalam dunia ini,.kau tak fkir ke perasaan isteri die kalau tahu korang bercinta haaa. anak die mcm mana, dan netizen akan marahkan kau erin, better jangan ") hati kecil sebelah lagi pon berkata (" erin, perjuangkn cinta kau, kau layak untuk bahagia dengn orang yag kau cinta, yg kau sayang, knapa perlu dengar kata2 orang lain, ini hidup kau, orang lain tak perlu cmpur urusan kau, kau susah dorang tak tolong pon, sampai bila kau nk mengalah, cuba jadi seorang yg kuat melawan bkn menurut jer") Ya Allah sunggh besar dugaan dan ujian yg kau berikan, erin pernah untuik hilangkn dri untuk lari dari die, tapi hati ni tak kuat.Hati ni tetap mencari die, jauh dsudut hati, hati ini sangat mencintai dia. ape yg special kat die pon xthu laa..mybe die caring, die jaga erin dgn baik so far... hmmm

Comments

Popular posts from this blog

sundal

nioxz dan mummy