yg keberapa belas calon ntahh

ada sorang mamat ni ....he's nice guy good lookingbut... laki orang laa pulakk.. aku ni dah kenapa?? semuanya laki orang yg melekat..Hahahaa
okayy, kisahnya mcam ni.. die ada laa say hi boleh brkenalan bagai tuh kat wechat aku. Ntah dr mne datngnya makhluk ni pon aku xthu laa... biasa laa budak2 wechat, aku mlas layan sngt sbb tak kenal kan. So dpendekkan cter laa, ad sorang mamat ni datg ofis aku, dalam hati aku (pendekknya, budak sekolah mna pulak boss z ni kawan) hhahhaa, actually muke die mcm budak sekolah gaiss.. aku balik umh mcm biasa then terima satu msej dari kawan wechat aku tuh nama akiem. die ckp die prnh pergi ofis aku .. otak aku terus fikir mkhluk mana laa ehh. ramai yg datang, mne laa aku cam sape.. mesej pum pam pum pam, bertukar nom tpon, n die cakap esok nk hantar resit kat ofis. aku tnggu laa esoknya kan. oh makhluk ini, cute..hahhaaa cute laa sangat (mata ke atas, tangan kebahu). hari berganti hari, die ajak aku kluar. masa tuh hari sabtu, aku ni sabtu half day, dah jadi rutin harian aku, lpas kerja construction aku bergegas ke galery canvas. cari duit lebih babe...hhihiiii.. okaylah, aku kluar dengan die. uolls tahu makan kat mana?? first date kat kfc kot.... budak sekolah betul laaa mamat ni..hhhaaa emangnyaa takde restoren lain ke...tapi takpelahh sbb aku dh kenyang (makan nasi ayam boss aku belanja) ..first date tuh aku dh susahkn die, suh hntar ke tapak projek rumah semi d sbb aku lupa tutup pintu dapur...hahhaaa bile agaknyaa perangai aku nk berubah. then pergi makan kat kfc tuh ... aku nk bukak cter tapi aku xthu nk cter pasal ape..aku dalam hati jagn laa mamat ni cakap psal politik, aku bukannya suka hal politik nie..yerlahh baru kenal kan, aku xthu lgi hati budi die mcm mne, prangai die..tapi dari cara die berjalan, bercakap aku agak agak die seorang yg tak brape serius sangt...

dengan hanya minum air milo beng + wedges, modal cternya pasal staf die nama zaid...hahaa dah takde modal agaknyaa..aku layankn aje..hari bergnti hari, aku terus kluar mkn dengan die..jadi kawan die... kawan dulu,,,,ntah mcam mne terrcouple... die cter die ad sorang wife ada sorang anak. hurmm boleh tahan..gatal jugak...terus aku slow je dlu dgn hubungan nie..aku ni kalau boleh tanak ahh laki orng..nanti aku dicop perampas..dah takde lelaki bujang ke ape....takdir kot.cehhh senang cakap takdir...tapi bukn bertepuk sbeelah tangan..kalau netizen salahkn aku, dorang kne salah kn si laki jugk...tapi berbza pndapat dengan mama ku..die ckp "sape suruh bini die tak reti jaga suami, kite tolong jagakn laa" perghhh statemnt panas kot...hati mesti mau kering . dari awal perhubungan lagi kalau nk bercinta dengan laki orang ni, uollss kne hati kering, kne redha dengn ape yg akan berlaku kelak.. yerlhh laki kau tuh ada ank bini, takkn die mudah nk tnggalkn ank bini die semata mata nk bersama kau. tak mungkinlaa kan tapi tak mustahil...hehheee

k laa nnti aku sambung lagi tau..byeee....tnggu episod setrusnya

Comments

Popular posts from this blog

sundal

nioxz dan mummy