Posts

Showing posts from December, 2015

kb cocunut shake

salam guys, bagi penggemar coconut shake mcm aku ni, korang blh lah try kb coconut shake di
kb. jap ea mumy bg petunjuk. "kedai die kalau dr berek 12 pegi terus ke arah cabang 4 nmpk ad wau besar sblah kiri tuh dkt trafric light(wau hijau), pastu dah smpai situ belok kanan... terus dalam 300 m perhatikn seblah kiri jalan ad jumpe signboard "kb coconut shake" okayy dah smpai..
**xjumpe korang cal lah sndri owner die ( tgok kat fb ad page die)... nk bg nom wave pon xde dlm wave, mase aku cari tuh aku just type "pasar berek 12" sbb aku sndri xthu kat mne berek 12 tuh... untk sennag buat mcm aku lah... inshaALLAH jumpe puny lahh..

okay mesti nak tahu psal harga, rasa n servces die kan.. first aku smpai situ parkint then trus pegy kdai die,,mase tuh xrmai sngt orang. aku pulak datg berdua brssme boss aku... kitorg order special cocnut shake hrgenye rm3.50 kalo xclp...lah ko sedia lh duit rm5.00 sorg mesty ckup punye..huhuhuu
okayy rasa die blh tahan sdp lah mcm tmp…