Posts

Showing posts from March, 2018
bukannya merajuk tapi hanya berkecil hati dgn bbrapa perkara..sampai satu masa hati ni jadi tawar dgn cinta....malas nk bercinta, susah senang aku sendiri yg tanggung.... hati ni mcm xde bnde nk jaga da....die hancur pastu cmtum balik pastu hncur then bergitulaa seterusnyaa... jd aku lebih memilih untk berdiam diri dan teruskan hidup mcm biasa.... xpe aku masih ada kawan yg slalu ada selalu support aku ... walaupon hdup ni membosankn terpaksan berdepan dgn perkara ni tp harus terima dgn hati terbuka..... dah laa mlas nk bebel pnjg2, nk kluar shopping pon duit xde... makan jer laaa mampu...huhuhuuuu

kemungkinan

Andainya dia jodohku, kau dekatkan dia pdaku...
bukan aku tak berusaha untuk menjauhkn dri, tapi aku dah cuba jauhkn dri dari dia... pasrah kali ni... cuba untuk nekad, andai die kembali merayu jgn berpaling lagi...hmmm

serius tak boleh, jujur katakan aku sayang kat die...tp tuh laa hmm
berat dugaan ni, aku kalu boleh tanak pon kat die..nnti aku dgelar perampas..perampas kebahagiaan org, kebahgiaan kaum sendri..bukan aku tak fkir pasal ni.,.,,,sumpah aku fikir (korang jgn nk kecam sngt aku ni)..

sebak tahu hati ini...atas dasar sebuah cinta ats dsar setia dan sayang, aku masih utuh bertahan di sini perjuangkan impian dia...visi aku satu jer...ak nak die bahagia dan happy...jujur ckp lpas semua ni settled aku mungkin akan tnggalkn kedai ni....mungkin tak lagi berada dsini...aku masih dsini kerana sebuah janji yg aku tanam dalm dri ni...

aku nk die happy nk die bahagia ada sebuah galeri seni terbesar disini..inshaAllah..habis aku mcm mne??? aku dh ckup happy bila tgok die happy...jgn fk…

business cinta

kite belajar dari pengalaman.... macam mana cinta ni membunuh jiwa, mcm mna cinta ni buat kita lebih bersemangat dan mcm mne cinta ni buat kita lebih kenal erti hidup.... cinta bukan sahaja kau sayang aku, aku syang kau....tak, cinta ni mnyeluruh... bila sayangkn orang, kau akn lebih bersemngt dalm business (ok ini aku laa).... aku bg conth k, dia punca smngt aku..... kenapa aku boleh cakap mcm ni.... bila aku sayang die, aku cuba untuk buat yg terbaik utk drinyaa..semua sebab cinta, dan sebb cinta laaa aku masih bertahan di sini.....klaau tnya aku, aku tak sakit hati ke, knp boleh bersabar smpai sekarang??... jawapannya ialah cinta....sebab aku cintakan die, betul2 cinta,,kerna cinta aku usaha buat yg terbaik dlm business ni.... ok kalau laa die tnggalkn kau suatu hri nnti..apa akan jd pada buisiness ni?? hmmm aku takde jawapan utk soalan ni, aku masih brharap die pegang pd janjinyaaa...

boleh percaya ke pd cinta ni.... aku kuat kerana cinta, aku smngt kerna cinta.... seolah olah aku…