Posts

Showing posts from 2016

tersalah sayang

assalamualaikum n morning guys...
tahun ni amat penting..aku klo boleh nk kahwen tahun nie tp ntahh lah..itu hanya impian..selebihnya berserah dri pada ALLAH... tahun 2015 aku dh tersalah sayang pd insa yg salah, tak kisah lah sebab tersalah sayang tuh perkara biase untuk jumpe dgn insan yg betol..."jadikan insan yg salah tuh pengalaman untuk kita jumpe insa yg betol" inshaALLAH aminn ....doakan aku ea :) :)

impian 2016

3 K
 KURUS KAYA KAWEN .................HAHHAHAA

selamat tahun baru asrien nur

salam guys. sedar tak sedar kita dah masuk tahun baru kan.... cepatnye mse berlalu...rsenye impianku hampir terlaksana. OK nk cter psal business yg aku usahakn sekrg, aku jual tudung guys,alahh tdung shawl biase jer dgn brand #yrcollection...... alhamdulillah permulaan yg baik bgku, n aku rse lpas ni akan ad cabaran baru buatku. dalam melayari kehidupan zaman najib ni korang kne hati2, hati2 dalam ekonomi dan berdepan dgn manusia yg aneh zaman ini. Kenapa aku ckp aneh guys, yerlah mnusia sekrang seakan hilang pedoman, hilang dmana asal usul mereka, mungkin dunia akhir zaman. Baru2 ni kes bdk pompuan form2 yg mengaku drinya dculik yg menggemparkan Malaysia.....huhuu ngek kau budak kau telah huiru harakn malaysia termasuk aku. 
btw nk cter sal kisah cinta aku ni, bab ni aku xmsukkn lg dlm novel aku tuh, xde idea doh. Korang ok tak ehh klo heronye mati dtgn heroin. actually aku mrh sngt kat zack, die tipu aku curang ngn aku kat kl, kuang hajo....dalm tak sedar ad lah someone nie kan suk…